Meerstammige bomen worden door tuinarchitecten, hoveniers en particuliere tuinen bezitters steeds vaker toegepast in de tuin. Een meerstammige boom is door zijn karakteristieke grillige stammen een blikvanger voor in de tuin of op terras. Daarom leent een meerstammige boom zich uitstekend om als solitaire boom geplant te worden. De soorten meerstammige bomen die wij op onze kwekerij hebben staan, zijn oa : Photinia fraseri Red Robin, Elaeagnus ebbingei, Quercus ilex, Camelia sasangua, Prunus laurocerasus Novita, Osmanthus ilicifolius, Camelia japonica. Staat de meerstammige boom die u zoekt er niet tussen? Laat ons weten welke meerstammige bomensoort u zoekt en wij gaan voor u zoeken.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 429 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • s'Ochtends gebeld met Monique en 3 uur later stond ze voor ons klaar om een mooie palm uit te zoeken. Wat een prachtig bedrijf, je kunt zien dat er hier met liefde voor de producten gewerkt wordt. Jammer dat het voor ons zo ver rijden is, het is prachtig om hier rond te lopen. Wat een sortering aan bomen, met recht grootste sortering van Nederland en superaardige medewerkers!
  • Hele goede ervaring, makkelijk om persoonlijk contact te hebben en een gevoel van betrokkenheid. Mooie goed uitziende palm geleverd, lekker vol in het blad en mooi van kleur. Ben erg tevreden.
  • Op de internet is het allemaal goed en duidelijk neergezet!! En zeer klantvriendelijk!! De bezorging is uitstekend!!! Vriendelijke groet. Tanja verwijs
  • Passie voor producten komt goed over en maakt de koopervaring erg leuk. Makkelijk bereikbaar voor persoonlijk advies en geen 'pushy' verkooppraatjes. Ze willen je echt helpen aan de juiste oplossing voor jouw situatie.
  • We zijn bij Palm expert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. Uitleg- en toelichting werden erg duidelijk en bijzonder vriendelijk gegeven.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief