Meerstammige bomen worden door tuinarchitecten, hoveniers en particuliere tuinen bezitters steeds vaker toegepast in de tuin. Een meerstammige boom is door zijn karakteristieke grillige stammen een blikvanger voor in de tuin of op terras. Daarom leent een meerstammige boom zich uitstekend om als solitaire boom geplant te worden. De soorten meerstammige bomen die wij op onze kwekerij hebben staan, zijn oa : Photinia fraseri Red Robin, Elaeagnus ebbingei, Quercus ilex, Camelia sasangua, Prunus laurocerasus Novita, Osmanthus ilicifolius, Camelia japonica. Staat de meerstammige boom die u zoekt er niet tussen? Laat ons weten welke meerstammige bomensoort u zoekt en wij gaan voor u zoeken.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 1.113 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Wat een geweldig bedrijf met zoveel keuze en prachtige bomen en planten. Had vrijdag 2 Yucca's Rostrata besteld en dinsdags in huis. Wat heel fijn is dat je via Whatsapp zelf je keuze kan maken...
  • Ik ben zeer tevreden met de levering van een prachtige palmboom. Als mijn tuin klaar is zal ik een foto toesturen zodat je kan zien hoe mooi deze boom in het geheel past.
  • Vriendelijke behandeling van klant, er wordt altijd SNEL gereageerd via mail of app. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden zeer correct verpakt voor vervoer wat ook zeer correct wordt uitgevoerd.
  • Zeer tevreden, goede info en service, goede prijs. Nuchter zonder onnodige hinderlijke verkoopblablablabla! Wij zijn zeer tevreden
  • Super mooie olijfboom gekocht bij palmexpert. De boom ziet er zelfs niv beter uit dan op de website. Snelle en vlotte levering.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief