Meerstammige bomen worden door tuinarchitecten, hoveniers en particuliere tuinen bezitters steeds vaker toegepast in de tuin. Een meerstammige boom is door zijn karakteristieke grillige stammen een blikvanger voor in de tuin of op terras. Daarom leent een meerstammige boom zich uitstekend om als solitaire boom geplant te worden. De soorten meerstammige bomen die wij op onze kwekerij hebben staan, zijn oa : Photinia fraseri Red Robin, Elaeagnus ebbingei, Quercus ilex, Camelia sasangua, Prunus laurocerasus Novita, Osmanthus ilicifolius, Camelia japonica. Staat de meerstammige boom die u zoekt er niet tussen? Laat ons weten welke meerstammige bomensoort u zoekt en wij gaan voor u zoeken.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 986 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Goed bedrijf,2 palmen gekocht nog mooier als ik dat Op de website zag,daar vond ik ze al mooi Netjes afgeleverd,mooi ingepakt Ik ben er heel blij mee.
  • Superbedrijf! Echt prachtige boom en extra snel geleverd vanwege een trouwerij. Dank!
  • Wat een mooi bedrijf met mooie producten en leuke mensen. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer flexibel en klantgericht, fantastische producten tegen een zeer scherpe prijs. Het is heel lang geleden dat ik me zo als klant gevoeld heb.
  • Afgelopen jaren gaan we 2 x per jaar naar dit bedrijf . (Maken er 'n uitje van) Zoveel te zien, met prachtige bomen en planten. Elke keer worden we vriendelijk geholpen en geadviseerd. Kwaliteit producten is goed en worden zorgvuldig en netjes verpakt. Echt aanrader Wij zijn zeer tevreden
  • Wij hebben bij Palmexpert (online)3 leischermen Photinia fraseri Red Robin groenblijvende en palmbomen-Trachycarpus fortunei (Chinese henneppalm) besteld. We hebben prachtige bomen en leischermen ontvangen. Ik vind de service en klantvriendelijkheid meer dan top! Ik werd erg vriendelijk geholpen en mijn vragen die ik had, werden vriendelijk beantwoord. Dus ik raad dit bedrijf iedereen aan. Met vriendelijke groeten van een tevreden klant, Ruth Berkhout
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief