Online een exclusieve plant kopen?

Palmexpert bomen- en planten centrum heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in exclusieve en grote solitaire planten. Planten die u bij een regulier tuincentrum niet snel tegen zult komen. Exclusieve planten zijn vaak dÚ blikvangers van de tuin, die door hun aparte vorm en karakter uw tuin een bijzondere uitstraling geven. Veel exclusieve planten kunnen het Nederlandse het klimaat goed overleven. Door volwassen solitaire planten in uw tuin te plaatsen is uw tuin direct af en kunt u van uw bijzondere tuin gaan genieten.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 1.113 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Wat een geweldig bedrijf met zoveel keuze en prachtige bomen en planten. Had vrijdag 2 Yucca's Rostrata besteld en dinsdags in huis. Wat heel fijn is dat je via Whatsapp zelf je keuze kan maken...
  • Ik ben zeer tevreden met de levering van een prachtige palmboom. Als mijn tuin klaar is zal ik een foto toesturen zodat je kan zien hoe mooi deze boom in het geheel past.
  • Vriendelijke behandeling van klant, er wordt altijd SNEL gereageerd via mail of app. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden zeer correct verpakt voor vervoer wat ook zeer correct wordt uitgevoerd.
  • Zeer tevreden, goede info en service, goede prijs. Nuchter zonder onnodige hinderlijke verkoopblablablabla! Wij zijn zeer tevreden
  • Super mooie olijfboom gekocht bij palmexpert. De boom ziet er zelfs niv beter uit dan op de website. Snelle en vlotte levering.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief