Wij selecteren de beste palmbomen voor u

De kracht van Palmexpert is dat wij alle palmbomen persoonlijk selecteren voor import en verkoop in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Ierland en Frankrijk. Onze palmbomen specialist reist maandelijks af naar de kwekerijen in Noord Spanje om daar de mooiste Trachycarpus fortunei palmbomen voor u uit te zoeken.

eigen import van palmbomen
Bekijk aanbod Palmbomen online

Wij selecteren de palmbomen op basis van strikte kwaliteitseisen. Alle palmbomen moeten volledig geworteld zijn, vrij zijn van ziektes, een plantenpaspoort hebben en een gezonde bladkroon hebben.Vervolgens worden de palmbomen klaargemaakt voor transport en gaan daarna per vrachtwagen naar Nederland. Enkele dagen later arriveren de beste palmbomen op ons ruim 11.000 m2 verkoopterrein.

De palmbomen op de foto's zijn de palmbomen zoals ze bij ons verkocht worden.

De palmbomen die op de foto op onze website staan, zijn de palmbomen zoals ze verkocht worden. (hier kan een afwijking van maximaal 10% in zitten, omdat het een natuurproduct is). Op deze manier weet u altijd zeker dat wat u online besteld ook echt krijgt. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze palmbomen, persoonlijk advies en klantenservice. Wij hebben plezier in ons vak en houden van Mediterrane bomen en planten, dat ziet u duidelijk terug op ons bedrijf.

Wat klanten zeggen over Palmexpert:

  • Vandaag Palmexpert bezocht. Werden vriendelijk ontvangen en kregen duidelijk advies en uitleg op onze vragen. (J. de Bruin)

  • We zijn bij Palmexpert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. (Hil)

  • Was er eerst huiverig voor om planten te bestellen die ik niet in het echt gezien heb, maar ze zien er uitstekend uit . Ik ben zeer tevreden met de aankoop. (C. Rademaker)

  • Vanwege de uitstekende website en gedeelde kennis hierop besloten om onze olijfboom bij Palmexperts te kopen. Tot nog toe geen seconde spijt van gehad. (Rogier)

Voor meer informatie over de verzorging van palmbomen (en de Trachycarpus Fortunei in het bijzonder) verwijzen wij u graag door naar de verzorgingspagina: Verzorging palmbomen (Trachycarpus fortunei).

Klik hier voor ons actuele voorraad palmbomen. De meeste palmbomen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden op werkdagen direct al voor u klaargemaakt voor transport.

palmbomen importeren
palmbomen selecteren voor import
palmbomen selecteren voor import

Nieuwsgierig geworden?

De meeste maten van onze verschillende soorten palmbomen kunt u online via onze website bestellen. Mocht u liever de palmbomen "live" bekijken? Dan bent u van harte welkom bij:

Palmexpert bomen- en planten centrum
Koedijk 9a
8147 RE Giethmen (gemeente Ommen)
0529-457245
06-29530883
info@palmexpert.nl
www.palmexpert.nl

U kunt dan onder het genot van een gratis kop koffie of thee heerlijk rondwandelen op ons 11.000 m2 verkoopterrein. Onze verkopers helpen u graag verder!

Palmexpert: Specialisten in betaalbare exclusieve bomen en planten.
Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.


Specialist in Mediterrane bomen en planten

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.