Klantenservice » Algemene voorwaarden

Palmexpert bomen- en plantencentrum geeft geen garantie op bomen en/of planten die, ondanks de aangegeven winterhardheid doodvriezen of anderzijds afsterven.

De winterhardheid op de bomen en /of planten afgegeven door Palmexpert bomen- en plantencentrum is een richtlijn, hiervoor kan Palmexpert bomen- en plantencentrum niet aansprakelijk worden gesteld.

Palmexpert bomen- en plantencentrum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ziektes en plagen. U dient deze zelf te bestrijden. Onze bomen en planten worden virus/ziektevrij geleverd en gekeurd door NAK Tuinbouw.

Als er bomen en planten doodgaan door te weinig water geven, of teveel water door onvoldoende afwatering in het plant gat of plantenbak, valt dit niet onder de garantie.

Voor beschadiging of vernieling door koper of derden, dan wel vermissing of diefstal na levering, is Palmexpert bomen- en plantencentrum nooit aansprakelijk.

Levering geschiedt franco, met dien verstande dat de transportkosten worden doorbelast aan koper.

Bij planten die op een pallet vervoerd worden, dient het bezorgadres goed bereikbaar te zijn met een vrachtauto. De pallet met planten wordt naast de vrachtauto op de stoep of oprit afgeleverd (begane grond).

Ruilen is met levende materialen die binnen de wettelijke 14 dagen bedenktermijn kunnen bederven niet mogelijk. Al onze bomen en planten vallen onder deze categorie. Daarom kunnen onze bomen en planten alleen in overleg met ons worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren komen ten laste van de koper.

Wanneer u online een bestelling bij ons plaatst dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kunt u lezen door op onderstaande link te klikken.

[ BEKIJK ONZE VOLLEDIGE ALGEMENE VOORWAARDEN ]