Klantenservice » Betaalmethoden

Op Palmexpert.nl zijn we altijd bezig om de betaalmethoden zo makkelijk mogelijk te maken zodat iedereen bij ons een bestelling kan plaatsen. Op dit moment bieden we onderstaande betaalmethoden aan:

Betalen met iDEAL
Met de betaalmethode iDEAL betaalt u makkelijk en snel via uw eigen bank. U maakt hiervoor gebruik van de mogelijkheid van internetbankieren met uw pinpas. Alle gegevens worden in het systeem van de bank verwerkt via een beveiligde SSL verbinding. iDEAL is de meeste populaire betaalmethoden van Nederland.

Betalen met Creditcard
Hebt u een creditcard van Maestro, Mastercard of Visa? Dan kunt u hiermee veilig online betalen. De creditcard betaling wordt door uw eigen bank of creditcard verstrekker verwerkt. Met creditcard hebt u altijd een veilige betaalmethode tot uw beschikking.

Betalen met PayPal
Met deze betaalmethode kunt u eenvoudig betalen met een PayPal account of met uw creditcard. Om te betalen met PayPal hebt u niet perse een PayPal account nodig. U kunt namelijk als "gast klant" betalen bij PayPal. De hele betaalverwerking vindt plaats op de betaalservers van PayPal, dit zijn wederom beveiligde SSL verbindingen en dus een veilige manier van online betalen.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.palmexpert.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.palmexpert.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 1000,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.