Klantenservice » Betaalmethoden

Op Palmexpert.nl zijn we altijd bezig om de betaalmethoden zo makkelijk mogelijk te maken zodat iedereen bij ons een bestelling kan plaatsen. Op dit moment bieden we onderstaande betaalmethoden aan:

Betalen met iDEAL
Met de betaalmethode iDEAL betaalt u makkelijk en snel via uw eigen bank. U maakt hiervoor gebruik van de mogelijkheid van internetbankieren met uw pinpas. Alle gegevens worden in het systeem van de bank verwerkt via een beveiligde SSL verbinding. iDEAL is de meeste populaire betaalmethoden van Nederland.

Betalen met Creditcard
Hebt u een creditcard van Maestro, Mastercard of Visa? Dan kunt u hiermee veilig online betalen. De creditcard betaling wordt door uw eigen bank of creditcard verstrekker verwerkt. Met creditcard hebt u altijd een veilige betaalmethode tot uw beschikking.

Betalen met PayPal
Met deze betaalmethode kunt u eenvoudig betalen met een PayPal account of met uw creditcard. Om te betalen met PayPal hebt u niet perse een PayPal account nodig. U kunt namelijk als "gast klant" betalen bij PayPal. De hele betaalverwerking vindt plaats op de betaalservers van PayPal, dit zijn wederom beveiligde SSL verbindingen en dus een veilige manier van online betalen.

AfterPay: Achteraf betalen (Nederland)
Vanaf heden bieden wij geen AfterPay meer aan. U kunt de andere betaalmethoden gebruiken die hierboven zijn weergegeven.