Reacties

REACTIE TOEVOEGEN AAN ONS GASTENBOEK

Herben Horsman

29-06-2018
Planten en toebehoren gekocht bij Palmexpert. Hier rondlopen is al prachtig. Het was mooi weer en je waant je dan al gauw in een mooi tropische (ei)land met al die prachtige planten en bomen. Wensen die we hadden doorgegeven en daarover prima voorgelicht. Alle benodigde toebehoren gelijk meegenomen. De planten staan prachtig in onze bakken. Mooie planten en prima voorlichting in een ongedwongen sfeer, een aanrader om hier naar toe te gaan !!


Tjibbe Visser

20-06-2018
Goede service bij PalmExpert en snelle levering en ook nog eens een behulpzame chauffeur. Zeer tevreden met onze olijfboom en met het advies over het hoe en waar planten van de olijf.
Ga zo door PalmExpert!


Wilco Gersen

15-06-2018
Dik tevreden met onze palmboom! Ontzettende goeie service en advies! De mensen die ook zo’n mooie boom willen verwijs ik direct door naar jullie!
Bedankt!


Sylvia Heere

08-06-2018
Prachtige Trachycarpus fortunei palmboom gekocht bij Palmexpert. Eerst in tuincentra gekeken maar daar waren ze echt niet mooi en veel duurder. Hier prachtig exemplaar en ik ben ook heel tevreden met de vriendelijke telefonische hulp en adviezen en natuurlijk de snelle en correcte levering! Palm is echt net zo mooi als op de foto's getoond!


Sebastiaan Dolman

16-05-2018
Vorige week een wagnerianus laten bezorgen. (120cm stamhoogte) Boom in top conditie en in een steigerhouten bak nu de blikvanger in de tuin! Perfecte service en levering. Bedankt!


Diny Jansen

28-04-2018
Ook ik ben voor 100 % tevreden een fantastische mooie grote bonsai olijfboom gekocht en ontzettend tevreden over de goede hulp tijdens de aankoop, met goede adviezen ook de bezorging ging ondanks dat de boom erg zwaar was, fantastisch goed.ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen aan ieder die het maar horen wil. een zeer goede aanrader.


Nils

28-04-2018
Zeer goede ervaring met palmexpert. Ze hebben mij goed geholpen en van de nodige info voorzien. Inmiddels twee zeer mooie palmen in de tuin staan.
Het leveren was ook zeer netjes.
Al met al zeer positief en raad ook iedereen aan om hier te informeren en hun producten te kopen.


Ad Matla

26-04-2018
Via de website drie palmbomen in een bak aangeschaft. Wat een prachtige bomen, 140 tot 160 cm stamhoogte. Uitstekende telefonische begeleiding, op afspraak aan huis geleverd. Nu genieten van deze bijzondere bomen.
Zeker een aanrader voor wie kwaliteit zoekt, dan ga je naar de palmexpert in Ommen of bestel via de overzichtelijke website. Wat getoond wordt, wordt ook geleverd. TOP.


Angelique Kole

15-04-2018
Super snelle levering en super goede service. We raden jullie zeker bij andere aan en gaan genieten van de mooie palmen!


Peter Van Der Kamp

10-04-2018
Hallo,
Ik wilde jullie bedanken voor de mooie ThriThrinax en de goede service en snelle levering. Erg mooie palm en de bezorging/verpakking was ook dik in orde. Erg tevreden.


Vorige    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VolgendeNaar ons assortiment

Meer dan palmbomen

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.


Naar verzorgingstips
Lees onze referenties
Lees de persberichten

Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.