Reacties

Dave Prop

23-06-2015
1 palm gekocht...
Zeer snelle levering en perfecte service.
Kwaliteit palm, zeer mooi plaatje voor in de tuin.
Bedankt voor de correcte oplossing....
Met dank aan Monique..
Groeten van Dave uit Maastricht...


G Wolthers

14-06-2015
Palm de volgende dag na bestelling ontvangen en erg mooie kwaliteit!


Jan Schuurman

11-06-2015
Dit voorjaar waren we bij familie in Griekenland. Daar heb ik de tuin aangepakt. Omdat we niet precies wisten wat voor boom we konden planten, heb ik op een zondag aan Palmexpert om raad gevraagd. Dezelfde dag nog kreeg ik advies.
Heel bijzonder. Het advies, een mooie Magnolia Grandeflora staat nu te pronken in de tuin in Griekenland.
Geweldig. Nogmaals bedankt.


Bianca En Albert

13-05-2015
Goedemorgen!
Wij zijn gister vanuit Noord Holland naar jullie toe gereden en hebben een prachtige palmboom gekocht. En daarnaast nog meer (vijg, lavendel en vetplanten). Wat hebben jullie een prachtig bedrijf. De ontvangst vonden we super hartelijk. We zijn blij dat we de reis ondernomen hebben.
Na thuiskomst (rond 18 uur) gelijk de palm en de kleine plantjes in de tuin gezet. Nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en goede adviezen. Bianca & Albert


Frans Van Oostveen

01-05-2015
Twee olijfbomen en een yucca gekocht. Olijfbomen pas na uitgebreid onderzoek wat betreft soorten en ook wat er zoal in Nederland te verkrijgen is. Meeste expertise trof ik aan bij palmexpert, evenals de beste prijzen. Uitstekende service en vlot geleverd.
De aanbieding van rotsplanten die ik mijn eerste bezoek meenam doen het prima. Er staat er zelfs een al in bloei.
Ik ben hier niet voor het laatst geweest.


Daniel Levasseur

20-04-2015
2 palmen gekocht en ze doen het prima. Goede service en vriendelijk personeel. Leuk om ook eens te bezoeken en rond te struinen, dan zie je hoeveel ze echt hebben staan. Aanrader!


Ousilia Van Der Watermolen

19-04-2015
Mooi bedrijf, lekker strak. Ik denk nog even na over mijn aankoop maar mijn belangstelling gaat uit naar een olijf links achter. Even kijken hoe ik het financieel rond krijg ook. Er was een boom bij die zat al vol kleine lijfjes wat vreemd is want die zou je pas veel later verwachten , hij is waarschijnlijk warm getrokken in de loods. ik ben voor die olijf gevallen, hopen dat hij er volgende week nog staat


Dennis Schelleman

16-04-2015
Via de website 3 palmbomen gekocht en zeer tevreden. De palmboom getoond op de site is ook daadwerkelijk de maat die geleverd word. Zeer belangrijk vind ik! Tevens zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Levering was ook precies op tijd.


Anja

15-04-2015
Na een wat teleurstellende levering van 2 palmen gisteren, werd ik vanmorgen al gebeld met de mededeling dat ik volgende week 2 nieuwe krijg, gratis. Nou daar wordt je stil van, van zo'n goede service.Ik wil jullie dan ook erg bedanken van mij krijg je een dikke 10


Saskia Rietkerken

14-04-2015
Vandaag is onze olijfboom 80/100 bonsai bezorgd. Het is echt een prachtige boom, we zijn er nog een beetje stil van. Je wordt zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Echt een aanrader om bij dit bedrijf te kopen.

Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.


Specialist in Mediterrane bomen en planten

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.