Reacties

Fam Eekel

14-04-2014
De mooie olijfboompjes staan er mooi bij met de lavendel, genieten er nu al van.
Fijn weekend fam. Eekel


Richard Steegers

05-04-2014
Vandaag vroeg vanuit Alphen aan den Rijn naar Giethmen gereden. Bij aankomst kregen we gelijk koffie aan geboden. Met koffie in de hand een rondje gaan lopen, als een kind in een snoep winkel. Wat staat alles er mooi bij. Met 2 palmen en een olijfboom rijker terug naar huis. Super geholpen!
Gaan zeker nogmaals terug, maar dan waarschijnlijk met een bus of aanhanger.


Fam Kuurman

22-12-2013
Via internet ben ik bij jullie gekomen. Mijn verbazing was van mijn gezicht af te lezen toen ik bij jullie in Giethmen kwam, weten jullie nog? ;)
Wat een prachtige bomen hebben jullie daar staan. De palm die ik bij jullie gekocht heb functioneert nu als mijn exotische kerstboom.
Nogmaals hartelijk dank voor de goede service en de prachtige palmboom uiteraard!
Groetjes, Fam. Kuurman


Dirkjan De Bruijn

07-09-2013
Vanmiddag voor het eerst bij jullie gekeken en een mooie Butia Capitata uitgezocht prijs en kwailteit is zeer goed kom zeker terug er staat nog een Trachycarpus Wagnerianus op mijn verlanglijstje heb er al een gezien.
Bedank voor de goede service en adviezen.

Groetjes van Dirkjan


Jos En Laura Van Den Heuvel

26-08-2013
Na onze vakantie in Italie wilde wij de italiaanse sfeer in onze tuin brengen. Een palmboom staat er al dus de keus viel op een schitterende olijfboom.
Wij als echte Branbanders zijn blij dat wij voor deze boom naar het noorden zijn gereden, want voor de service, kennis, enthousiasme en prijs/kwaliteit is deze reis echt de moeite waard!!!!!

ps. De medewerking om de boom, in een eigenlijk iets te kleine aanhanger
te laden, was formidabel!


El Sharab

03-06-2013
Ghallo palmexpert,
Ik had mooi boom gekocht gistern, dit boom heb ik voor mooi prijsje gekocht . Ik goede advice gekregen voor die mooi boom.
Dankuwel, allach achbar


Robert Van Duijn

04-05-2013
Monique & Gerben,

Bedankt voor de gezellige zonnige dag vandaag. We hebben erg genoten van jullie mooie verzameling exoten. We komen graag nog een keer terug om weer het 1 en ander te kopen. Succes met de palmen!

Robert & Desiree


M. Van Galen

23-04-2013
Via internet dit bedrijf gevonden. 2 Palmen besteld en inderdaad via TNT werden 2 dagen later, keurig verpakt, de palmen afgeleverd. Super geregeld! Wat een topbedrijf, wat een service. Prijs/kwaliteit verhouding prima.
Een aanrader!


Sandra Van Laar

24-02-2013
Vorig voorjaar hebben wij bij jullie per internet/ telefoon een prachtige Trachycarpus fortunei gekocht. Aangezien wij al diverse keren een Trachycarpus gehad hadden van andere kwekers, en teleurgesteld waren over de kwaliteit daarvan, besloten we bij palmexpert te bestellen vanwege de goede reacties.
Aangezien onze vorige palm dood was, zaten wij met een grote lege plek in onze tuin maar Monique was zo vriendelijk ons met spoed een SUPER MOOIE GROTE TRACHYCARPUS op transport te doen toekomen!
Het mooiste van alles is dat onze Trachycarpus ondanks alle vorst en vele sneeuw van afgelopen periode er nog bij staat zoals we hem voor het eerst kregen dankzij de vele tips die ik kreeg om de palm de winter door te helpen, hebben wij een plaatje in onze tuin staan! HEEL ERG BEDANKT DAARVOOR! ONZE TRACHYCARPUS IS PRACHTIG EN DE KWALITEIT IS GEWELDIG! GROETJES VAN SANDRA VANUIT PURMEREND!


Jeroen En Sylvia

22-11-2012
Beste mensen van palmexpert,

In Augustus hebben wij bij jullie een schitterende olijfboom gekocht, die het heel erg mooi doet. Nu hopen dat hij goed de winter door komt, maar dat zal door het gebruik van de vliesdoekhoes en warmteslang die jullie ons geadviseerd hebben helemaal goed komen.

Hartelijk dank voor jullie goeie service,

Jeroen en Sylvia uit Holten

Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.


Specialist in Mediterrane bomen en planten

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.