Reacties

Margriet

08-09-2012
Wat een geweldig bedrijf! Niet alleen hele vriendelijke en deskundige mensen, maar ook nog eens werkelijk fantastische producten! Ben als een kind zo blij met de fantastische palm die ze vorige week bij ons hebben afgeleverd! Hartstikke bedankt!!!


Wim & Bianca (Hattem)

30-06-2012
Ze zijn er nog! Ondernemers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. We waren op zoek naar nieuwe vijgenbomen (afgelopen winter 5 bevroren!) en hebben ze bij jullie gevonden. Bomen mooi, prijs mooi en ook nog een prachtige druif op stam meegenomen. Ze staan geweldig mooi bij ons huis! en bedankt voor de goede hulp bij het transport!
We komen zeker terug (maar hopen wel dat we een iets minder strenge winter krijgen).


G. Rasing

11-06-2012
Maandag 11 juni bij Palmexpert geweest, wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door Monique, er werd direct koffie aangeboden.
Na enkele vragen, zijn we eerst de hele voorraad wezen bekijken, wat een keus.
Na een goed advies, zijn we met een aantal palmbomen weer naar huis gegaan, dus voor goed advies en veel keus, ga gerust naar
Palmexpert.

Groet, Fam Rasing


C. Bekkenutte

10-06-2012
Gisteren een Palm opgehaald bij Palmexpert
Ontvangen met koffie en een proffesionele begeleiding gehad met de keuze in de palmboom. De palmen stonden er top bij en de keuze was enorm. Bedankt voor de goede service, menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen.

Groeten Chris.


Ligthart

05-06-2012
Goedemiddag, wij zijn vanmorgen bij jullie geweest en fantastisch geholpen en geslaagd. De palmboom e.d staan op hun plek. Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groeten, Annemiek en Ruud Ligthart


G.Schram

03-06-2012
Hallo.
Even wil ik jullie laten weten dat de tuin af is. De palmen staan prachtig en doen het al goed.Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de prima uitleg en de leuke behandeling. Niet iedereen staat klaar met een bakkie koffie maar bij jullie staat de koffie altijd klaar. Voor iedereen die een palm of iets anders op tropiche gebied ben je hier op het goede adres.
Heb al heeel wat mensen jullie kant opgestuurd.
Liefs Gretha


Andre Vasterman

07-04-2012
Wij hebben deze week een prachtige olijfboom in onze tuin geplaatst. Deze boom heeft een bijzondere betekenis een wij hebben met met veel zorg uitgekozen. Wij zijn daarin geweldig geholpen dooe Palmexpert.

Ook over de verzorging en het overleven van de vrieskou maken we ons geen zoegen. Wij hebben het goede advies van Gerben opgevolgd, dus laat nu die zomer en dan we winter maar komen!


Ritha En Sieger Postma

07-04-2012
Hallo Monique en Gerben, wij hebben het geluk gehad door eind januari via de site Sweetdeal een Palm (de Trachycarpus Fortunei) besteld te hebben. Vandaag hebben we dan ook deze coupon omgeruild tegen een schitterende palm. Wij waren verrast van de hoogte/omvang en kwaliteit!
Tevens van jullie gastvrijheid, de locatie en de keuze in palm-, vijge- en olijfbomen. Daarnaast nog vele andere soorten. Voor ons is dit zeker niet de laatste keer, dat wij bij jullie een aankoop gedaan hebben. Afgezien van deze palm gingen we naar huis met een bijzonder mooie pot en 2 potten met bamboe. Ze staan inmiddels in onze tuin en het staat prachtig! Nogmaals bedankt en fijne en drukke passdagen gewenst!


Jos En Tiny

24-03-2012
Beste mensen van palmexpert,

Vandaag vanuit lelystad jullie bedrijf bezocht omdat jullie site zo mooi is.
Onze complimenten voor jullie prachtige bedrijf, wat hebben jullie een groot assortiment, alles overzichtelijk op maat en leuke verkopers. Wij zijn erg blij met onze mooie italiaanse cipressen, de olijfboom en de vijgenboom. Jullie zien ons zeker terug.

Groeten uit een nu tropisch lelystad.


Harold & Simone

18-02-2012
He Gerben en Monique,

We staan momenteel naast jullie met ons Lounge Bath op de Tuin & Sfeer beurs in Zwolle en de beurs is (nog) rustig maar we hebben het erg gezellig met jullie, ik heb de website bekeken maar jullie doen echt bijzondere projecten met jullie palmen, olijven en exoten, geweldig!
Tot morgen, groetjes Harold en Simone.

Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.


Specialist in Mediterrane bomen en planten

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.