Bomen- en plantenverhuur online kopen en thuis bezorgd

Wilt u bomen en/of planten huren? Om uw terras of feestlocatie een tropisch uiterlijk te geven, kunt u bij palmexpert voor korte of langere duur palmbomen, olijfbomen, bamboe, bonsai en bomen en planten huren. Voor prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met : 0529-457245 of 06-29530883 Voor het huren van palmbomen, olijfbomen, bamboe, bomen en planten moet u bij palmexpert zijn. oa : bruiloften, feestjes, partijen, televisie opnames, televisie programma's, beurzen en evenementen.

Palmexpert.nl scoort gemiddeld een 9.6 uit meer dan 200+ beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Mijn ervaring met dit bedrijf was erg goed, ondanks dat het voor mij de eerste keer was dat ik zaken deed met dit bedrijf!!
    Wat mij het meeste opviel, dat de mensen zo correct zijn en doen wat ze beloven.
  • Hele goede ervaring, makkelijk om persoonlijk contact te hebben en een gevoel van betrokkenheid. Mooie goed uitziende palm geleverd, lekker vol in het blad en mooi van kleur. Ben erg tevreden.
  • Op de internet is het allemaal goed en duidelijk neergezet!! En zeer klantvriendelijk!! De bezorging is uitstekend!!! Vriendelijke groet. Tanja verwijs
  • Passie voor producten komt goed over en maakt de koopervaring erg leuk. Makkelijk bereikbaar voor persoonlijk advies en geen 'pushy' verkooppraatjes. Ze willen je echt helpen aan de juiste oplossing voor jouw situatie.
  • We zijn bij Palm expert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. Uitleg- en toelichting werden erg duidelijk en bijzonder vriendelijk gegeven.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief