Leverancier voor winterharde palmbomen

Waarom een palmboom kopen van Palmexpert? Palmexpert verkoopt de mooiste palmbomen voor een scherpe prijs , die wij rechtstreeks uit Spanje importeren. Alle bomen en planten worden door ons gecontroleerd op kwaliteit en soortechtheid. Door een echte palmboom van palmexpert aan te schaffen maakt van uw eigen tuin een stukje tropisch paradijs.

Winterharde Palmboom kopen
Bekijk aanbod Tracycarpus Fortunei

De mooiste wuivende palmbomen

Tijdens onze vakanties gaan we graag naar warme landen waar palmbomen wuiven en niets is fijner dan, na een heerlijke lunch, een middagdutje te doen onder uw eigen wuivende palmboom. Dit is mogelijk, want de palmbomen die palmexpert verkoopt, kunnen afhankelijk van het soort kortstondig tot ongeveer -15 graden vorst verdragen. Onze Trachycarpus fortunei palmbomen importeren wij uit de koude gebieden van Spanje, waar de bomen ook vorst en sneeuw hebben meegemaakt. Deze palmen hebben een mooie strakke bladkroon, dikkere stam en een groter wortelgestel dan de bomen die uit Zuid-Amerika en China geïmporteerd worden.

Service bij de aankoop van een palmboom

Natuurlijk hebben wij ook een ruime selectie aan plantenbakken waarin deze palmbomen geplant kunnen worden en voldoende informatie over het verzorgen van palmbomen. In ons assortiment vindt u ook de winterbescherming producten om uw palmboom of vorstgevoelige plant tijdens een strenge winter te beschermen. Palmexpert verkoopt ook een eigen Mediterrane potgrond die speciaal is ontwikkelt voor het opplanten van palmbomen. Deze potgrond zorgt voor een optimale afwatering en voeding voor uw palmboom.

Palmbomen online bestellen bij Palmexpert.nl

Bent u niet in de gelegenheid om ons assortiment te komen bezichtigen op onze kwekerij in Giethmen ( gemeente Ommen ), koop dan veilig en snel uw palmboom of andere mediterrane boom of plant, potgrond, boombak, meststoffen via onze webshop! Door een palmboom van Palmexpert aan te kopen bent u verzekerd dat u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt. Uw palmboom zal worden afgeleverd door zorgvuldig geselecteerde transporteurs of eigen transport.

Bekijk ons assortiment bomen en planten

Wij nodigen u graag uit op onze kwekerij in Giethmen (gemeente Ommen). U kunt dan onder het genot van een gratis kop koffie of thee heerlijk rondwandelen op ons 11.000 m2 verkoopterrein, met oa steeneiken, kurkeiken, olijfbomen, palmbomen, exoten, vijgenbomen, leischermen, leivormen, vormsnoei bomen en planten, heesters, hoogstam bomen, leibomen, vetplanten. Wie weet doet u uw middagdutje binnenkort onder uw eigen palmboom, olijfboom of vijgenboom.

Ps: Indien u komt kijken, vergeet dan niet om een aanhangwagen mee te nemen, want de verleiding is groot!!


U bent van harte welkom bij:
Palmexpert bomen- en planten centrum
Koedijk 9a
8147 RE Giethmen (gemeente Ommen)
0529-457245
06-29530883
info@palmexpert.nl
www.palmexpert.nl
Specialisten in Spaanse en Italiaanse planten.
Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.


Specialist in Mediterrane bomen en planten

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.