Online een boom op stam kopen?

Bij Palmexpert.nl kunt u terecht voor de mooiste bomen op stam of halfstam. Een populaire boom op stam is natuurlijk de Magnolia. De Magnolia is een groenblijvende struik die in zijn natuurlijke omgeving 10-15 meter hoog wordt. In het Nederlandse klimaat zal de Magnolia niet hoger worden dan 8 meter.

Of wat dacht u van de mooie Steekeik. De steeneik is bijzonder goed bestand tegen wind en in het bijzonder zeewind. Een steeneik moet in ons klimaat op een beschutte plaats worden geplant, het liefst op een kalkrijke klei- en zandgrond.

Bent u specifiek op zoek naar een boom op stam die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste bomen wel kunnen leveren voor u. Alle onderstaande bomen zijn in ieder geval uit voorraad leverbaar.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 1.113 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Wat een geweldig bedrijf met zoveel keuze en prachtige bomen en planten. Had vrijdag 2 Yucca's Rostrata besteld en dinsdags in huis. Wat heel fijn is dat je via Whatsapp zelf je keuze kan maken...
  • Ik ben zeer tevreden met de levering van een prachtige palmboom. Als mijn tuin klaar is zal ik een foto toesturen zodat je kan zien hoe mooi deze boom in het geheel past.
  • Vriendelijke behandeling van klant, er wordt altijd SNEL gereageerd via mail of app. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden zeer correct verpakt voor vervoer wat ook zeer correct wordt uitgevoerd.
  • Zeer tevreden, goede info en service, goede prijs. Nuchter zonder onnodige hinderlijke verkoopblablablabla! Wij zijn zeer tevreden
  • Super mooie olijfboom gekocht bij palmexpert. De boom ziet er zelfs niv beter uit dan op de website. Snelle en vlotte levering.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief