Online een boom op stam kopen?

Bij Palmexpert.nl kunt u terecht voor de mooiste bomen op stam of halfstam. Een populaire boom op stam is natuurlijk de Magnolia. De Magnolia is een groenblijvende struik die in zijn natuurlijke omgeving 10-15 meter hoog wordt. In het Nederlandse klimaat zal de Magnolia niet hoger worden dan 8 meter.

Of wat dacht u van de mooie Steekeik. De steeneik is bijzonder goed bestand tegen wind en in het bijzonder zeewind. Een steeneik moet in ons klimaat op een beschutte plaats worden geplant, het liefst op een kalkrijke klei- en zandgrond.

Bent u specifiek op zoek naar een boom op stam die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste bomen wel kunnen leveren voor u. Alle onderstaande bomen zijn in ieder geval uit voorraad leverbaar.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 592 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Geweldige service! Wederom werd ik binnen 24 uur na mij bestelling gebeld om te overleggen over het bezorgmoment. Vriendelijk, vrolijk en met vakkundig advies. Ik weet jullie een volgende keer zeker weer te vinden!
  • Vorig jaar 2 prachtige fortunei palmen van gekocht, bij levering waren ze boven verwachting mooi, bij vragen over bv verzorging krijg hŔ snel en duidelijk antwoord. Ik ben zeer tevreden over palmexpert
  • Wat een mooi bedrijf met mooie producten en leuke mensen. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer flexibel en klantgericht, fantastische producten tegen een zeer scherpe prijs. Het is heel lang geleden dat ik me zo als klant gevoeld heb.
  • Service zoals service moet zijn. Afspraken worden nagekomen. Persoonlijk contact, aandacht en vriendelijkheid is een enorm pluspunt bij dit bedrijf
  • 6 stuks Trachycarpus fortunei besteld, en geleverd precies zoals op de foto.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief