Leibomen & schermen kopen

Op zoek naar prachtige Leibomen en schermen? Bij Palmexpert vindt u online een ruim assortiment Leibomen en Leischermen. Van groenblijvende leischermen tot aan prachtige dakbomen die u perfect beschermen tegen de zon. Alle Leibomen zijn direct uit voorraad leverbaar. Daardoor hoeft u nooit lang te wachten om uw bestelling te ontvangen. Deze kunnen wij bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen.

Hieronder vindt u alle verschillende productgroepen die wij hebben in ons assortiment. Klik op een productgroep om alle producten te bekijken. U kunt de Leibomen en Leischermen online bestellen en betalen met een betaalmethode die voor u het beste schikt. Sinds kort bieden wij ook achteraf betalen aan via AfterPay.

Groenblijvende leischermen

U vindt hier 4 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Groenblijvende leibomen

U vindt hier 5 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Dakbomen

U vindt hier 4 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 592 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Geweldige service! Wederom werd ik binnen 24 uur na mij bestelling gebeld om te overleggen over het bezorgmoment. Vriendelijk, vrolijk en met vakkundig advies. Ik weet jullie een volgende keer zeker weer te vinden!
  • Vorig jaar 2 prachtige fortunei palmen van gekocht, bij levering waren ze boven verwachting mooi, bij vragen over bv verzorging krijg hŔ snel en duidelijk antwoord. Ik ben zeer tevreden over palmexpert
  • Wat een mooi bedrijf met mooie producten en leuke mensen. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer flexibel en klantgericht, fantastische producten tegen een zeer scherpe prijs. Het is heel lang geleden dat ik me zo als klant gevoeld heb.
  • Service zoals service moet zijn. Afspraken worden nagekomen. Persoonlijk contact, aandacht en vriendelijkheid is een enorm pluspunt bij dit bedrijf
  • 6 stuks Trachycarpus fortunei besteld, en geleverd precies zoals op de foto.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief