Leibomen & schermen kopen

Op zoek naar prachtige Leibomen en schermen? Bij Palmexpert vindt u online een ruim assortiment Leibomen en Leischermen. Van groenblijvende leischermen tot aan prachtige dakbomen die u perfect beschermen tegen de zon. Alle Leibomen zijn direct uit voorraad leverbaar. Daardoor hoeft u nooit lang te wachten om uw bestelling te ontvangen. Deze kunnen wij bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen.

Hieronder vindt u alle verschillende productgroepen die wij hebben in ons assortiment. Klik op een productgroep om alle producten te bekijken. U kunt de Leibomen en Leischermen online bestellen en betalen met een betaalmethode die voor u het beste schikt. Sinds kort bieden wij ook achteraf betalen aan via AfterPay.

Groenblijvende leischermen

Wij bieden 4 verschillende varianten binnen deze categorie.

Bekijk het aanbod

Groenblijvende leibomen

Wij bieden 5 verschillende varianten binnen deze categorie.

Bekijk het aanbod

Dakbomen

Wij bieden 4 verschillende varianten binnen deze categorie.

Bekijk het aanbod

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 1.113 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Wat een geweldig bedrijf met zoveel keuze en prachtige bomen en planten. Had vrijdag 2 Yucca's Rostrata besteld en dinsdags in huis. Wat heel fijn is dat je via Whatsapp zelf je keuze kan maken...
  • Ik ben zeer tevreden met de levering van een prachtige palmboom. Als mijn tuin klaar is zal ik een foto toesturen zodat je kan zien hoe mooi deze boom in het geheel past.
  • Vriendelijke behandeling van klant, er wordt altijd SNEL gereageerd via mail of app. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden zeer correct verpakt voor vervoer wat ook zeer correct wordt uitgevoerd.
  • Zeer tevreden, goede info en service, goede prijs. Nuchter zonder onnodige hinderlijke verkoopblablablabla! Wij zijn zeer tevreden
  • Super mooie olijfboom gekocht bij palmexpert. De boom ziet er zelfs niv beter uit dan op de website. Snelle en vlotte levering.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief