Leibomen & schermen kopen

Op zoek naar prachtige Leibomen en schermen? Bij Palmexpert vindt u online een ruim assortiment Leibomen en Leischermen. Van groenblijvende leischermen tot aan prachtige dakbomen die u perfect beschermen tegen de zon. Alle Leibomen zijn direct uit voorraad leverbaar. Daardoor hoeft u nooit lang te wachten om uw bestelling te ontvangen. Deze kunnen wij bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen.

Hieronder vindt u alle verschillende productgroepen die wij hebben in ons assortiment. Klik op een productgroep om alle producten te bekijken. U kunt de Leibomen en Leischermen online bestellen en betalen met een betaalmethode die voor u het beste schikt. Sinds kort bieden wij ook achteraf betalen aan via AfterPay.

Groenblijvende leischermen

U vindt hier 3 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Groenblijvende leibomen

U vindt hier 5 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Dakbomen

U vindt hier 2 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Palmexpert.nl scoort gemiddeld een 9.6 uit meer dan 200+ beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • s'Ochtends gebeld met Monique en 3 uur later stond ze voor ons klaar om een mooie palm uit te zoeken. Wat een prachtig bedrijf, je kunt zien dat er hier met liefde voor de producten gewerkt wordt. Jammer dat het voor ons zo ver rijden is, het is prachtig om hier rond te lopen. Wat een sortering aan bomen, met recht grootste sortering van Nederland en superaardige medewerkers!
  • Hele goede ervaring, makkelijk om persoonlijk contact te hebben en een gevoel van betrokkenheid. Mooie goed uitziende palm geleverd, lekker vol in het blad en mooi van kleur. Ben erg tevreden.
  • Op de internet is het allemaal goed en duidelijk neergezet!! En zeer klantvriendelijk!! De bezorging is uitstekend!!! Vriendelijke groet. Tanja verwijs
  • Passie voor producten komt goed over en maakt de koopervaring erg leuk. Makkelijk bereikbaar voor persoonlijk advies en geen 'pushy' verkooppraatjes. Ze willen je echt helpen aan de juiste oplossing voor jouw situatie.
  • We zijn bij Palm expert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. Uitleg- en toelichting werden erg duidelijk en bijzonder vriendelijk gegeven.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief