Online exotische bomen en planten kopen?

Bij Palmexpert.nl vindt u een prachtig assortiment exotische bomen en planten & woestijnplanten. Sommige van deze exoten zijn leverbaar in meerdere maten. Een populaire en mooie exotische plant is bijvoorbeeld de bananenplant (ook wel Musa Basjoo genoemd). Maar ook vindt u bij ons prachtige Mastiekbomen (Pistacia Lentiscus) of wat dacht u van een prachtige granaatappelboom (de Punica Granatum).

Bent u specifiek op zoek naar een exotische plant of woestijnplant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste exoot wel kunnen leveren voor u. Alle onderstaande exoten zijn in ieder geval uit voorraad leverbaar.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 1.113 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Wat een geweldig bedrijf met zoveel keuze en prachtige bomen en planten. Had vrijdag 2 Yucca's Rostrata besteld en dinsdags in huis. Wat heel fijn is dat je via Whatsapp zelf je keuze kan maken...
  • Ik ben zeer tevreden met de levering van een prachtige palmboom. Als mijn tuin klaar is zal ik een foto toesturen zodat je kan zien hoe mooi deze boom in het geheel past.
  • Vriendelijke behandeling van klant, er wordt altijd SNEL gereageerd via mail of app. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden zeer correct verpakt voor vervoer wat ook zeer correct wordt uitgevoerd.
  • Zeer tevreden, goede info en service, goede prijs. Nuchter zonder onnodige hinderlijke verkoopblablablabla! Wij zijn zeer tevreden
  • Super mooie olijfboom gekocht bij palmexpert. De boom ziet er zelfs niv beter uit dan op de website. Snelle en vlotte levering.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief