Exotische bomen en planten & Woestijnplanten online kopen en thuis bezorgd

Bij Palmexpert.nl vindt u een prachtig assortiment exotische bomen en planten & woestijnplanten. Sommige van deze exoten zijn leverbaar in meerdere maten. Een populaire en mooie exotische plant is bijvoorbeeld de bananenplant (ook wel Musa Basjoo genoemd). Maar ook vindt u bij ons prachtige Mastiekbomen (Pistacia Lentiscus) of wat dacht u van een prachtige granaatappelboom (de Punica Granatum).

Bent u specifiek op zoek naar een exotische plant of woestijnplant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste exoot wel kunnen leveren voor u. Alle onderstaande exoten zijn in ieder geval uit voorraad leverbaar.

Palmexpert.nl scoort gemiddeld een 9.6 uit meer dan 200+ beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Mijn ervaring met dit bedrijf was erg goed, ondanks dat het voor mij de eerste keer was dat ik zaken deed met dit bedrijf!!
    Wat mij het meeste opviel, dat de mensen zo correct zijn en doen wat ze beloven.
  • Hele goede ervaring, makkelijk om persoonlijk contact te hebben en een gevoel van betrokkenheid. Mooie goed uitziende palm geleverd, lekker vol in het blad en mooi van kleur. Ben erg tevreden.
  • Op de internet is het allemaal goed en duidelijk neergezet!! En zeer klantvriendelijk!! De bezorging is uitstekend!!! Vriendelijke groet. Tanja verwijs
  • Passie voor producten komt goed over en maakt de koopervaring erg leuk. Makkelijk bereikbaar voor persoonlijk advies en geen 'pushy' verkooppraatjes. Ze willen je echt helpen aan de juiste oplossing voor jouw situatie.
  • We zijn bij Palm expert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. Uitleg- en toelichting werden erg duidelijk en bijzonder vriendelijk gegeven.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief