Olijfbomen kopen in Nederland

Palmexpert.nl is uw leverancier voor Olijfbomen

Waarom een olijfboom kopen van Palmexpert? Palmexpert verkoopt de mooiste olijfbomen en andere Mediterrane bomen en planten. Door eigen import kunnen wij u de mooiste olijfbomen aanbieden voor een scherpe prijs. Alle bomen en planten worden door ons gecontroleerd op kwaliteit en soortechtheid. Door een olijfboom van Palmexpert aan te kopen haalt u een stukje vakantiegevoel in uw eigen tuin.

Waarom een Olijfboom kopen van Palmexpert?

Palmexpert is scherp geprijsd, goede service, beste kwaliteit en trendsettend. Al onze olijfbomen staan in pot en zijn daardoor het hele jaar te planten, mits het niet vriest! Alle olijfbomen zijn door ons zelf stuk voor stuk in Spanje en Italië geselecteerd, zodat wij u de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven kunnen aanbieden. De olijven staan in een container en zijn volledig geacclimatiseerd, met een doorgroeide wortelkluit. Hierdoor kennen onze olijfbomen een snellere hergroei dan de olijven die rechtstreeks uit de volle grond komen.

Service bij de aankoop van een olijfboom

Natuurlijk hebben wij ook een ruime selectie aan plantenbakken waarin deze olijfbomen geplant kunnen worden en voldoende informatie over het verzorgen van olijfbomen. In ons assortiment vindt u ook de winterbescherming producten om uw olijfboom of vorstgevoelige plant tijdens een strenge winter te beschermen. Palmexpert verkoopt ook een eigen Mediterrane potgrond die speciaal is ontwikkelt voor het omplanten van olijfbomen. Deze potgrond zorgt voor een optimale afwatering en voeding voor uw olijfboom.

Olijfboom online bestellen

Bent u niet in de gelegenheid om ons assortiment te komen bezichtigen op onze kwekerij in Giethmen (gemeente Ommen), koop dan veilig en snel uw olijfboom of mediterrane boom of plant, potgrond, boombak, meststoffen via onze webshop! Door een olijfboom van Palmexpert aan te kopen bent u verzekerd dat u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt. Uw olijfboom zal worden afgeleverd door zorgvuldig geselecteerde transporteurs of eigen transport.

Bekijk ons assortiment olijfbomen

Voor ons complete assortiment kunt u terecht op deze website, of kom vrijblijvend onze kwekerij in Giethmen (gemeente Ommen) bezoeken. U kunt dan onder het genot van een gratis kop koffie of thee heerlijk rondwandelen op ons 11.000 m2 grote verkoopterrein, met oa steeneiken, kurkeiken, olijfbomen, palmbomen, exoten, vijgenbomen, leischermen, leivormen, vormsnoei bomen en planten, heesters, hoogstam bomen, leibomen, vetplanten, etc etc.

Kunt u niet de plant of planten vinden die u zoekt? Laat het ons weten en wij gaan voor u zoeken! Olijfbomen kunt u altijd online via onze webshop kopen. Olijfboom kopen Noord Brabant?

U bent van harte welkom bij:
Palmexpert bomen- en planten centrum
Koedijk 9a
8147 RE Giethmen (gemeente Ommen)
0529-457245
06-29530883
info@palmexpert.nl
www.palmexpert.nl

Specialisten in Spaanse en Italiaanse planten.
Naar ons assortiment

Meer dan palmbomen

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.


Naar verzorgingstips
Lees onze referenties
Lees de persberichten

Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.