Online een olijfboom kopen?

Waarom online een olijfboom kopen bij Palmexpert.nl? Omdat wij de mooiste olijfbomen en andere Mediterrane bomen en planten online verkopen en bij u thuis kunnen bezorgen. Door eigen import kunnen wij u de mooiste olijfbomen aanbieden voor een scherpe prijs. Alle bomen en planten worden door ons gecontroleerd op kwaliteit en soortechtheid. De olijfbomen van Palmexpert geven u een stukje vakantiegevoel, maar dan lekker in eigen tuin.

Olijven inmaken (eetbaar maken)
Bekijk aanbod Olijfbomen online

Waarom is Palmexpert de juiste partij?

Palmexpert is scherp geprijsd, biedt uitstekende service, heeft de beste kwaliteit en is een trendsettend. Al onze olijfbomen staan in pot en zijn daardoor het hele jaar te planten, mits het niet langdurig erg streng vriest! Alle olijfbomen zijn door ons zelf stuk voor stuk in Spanje en Italië geselecteerd, zodat wij u de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven kunnen aanbieden. De olijven staan in een container en zijn volledig geacclimatiseerd, met een doorgroeide wortelkluit. Hierdoor kennen onze olijfbomen een snellere hergroei dan de olijven die rechtstreeks uit de volle grond komen. Tevens zijn onze olijfbomen winterhard, uiteraard dient er tijdens langdurige strenge vorst wel bescherming gebruikt te worden.

Beste service bij aankoop van een olijfboom

Natuurlijk hebben wij ook een ruime selectie aan plantenbakken waarin deze olijfbomen geplant kunnen worden en voldoende informatie over het verzorgen van olijfbomen. In ons assortiment vindt u ook de winterbescherming producten om uw olijfboom of vorstgevoelige plant tijdens een strenge winter te beschermen. Palmexpert verkoopt ook een eigen Mediterrane potgrond die speciaal is ontwikkelt voor het omplanten van olijfbomen. Deze potgrond zorgt voor een optimale afwatering en voeding voor uw olijfboom.

Onze olijfbomen koopt u ook online

Bent u niet in de gelegenheid om ons assortiment te komen bezichtigen op onze kwekerij in Giethmen (gemeente Ommen), koop dan veilig en vertrouwd uw olijfboom of andere mediterrane boom of plant gewoon via onze webshop en u ervaart dezelfde uitstekende service! Als u een olijfboom van Palmexpert koopt bent u verzekerd dat u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt. De olijfboom zal worden afgeleverd door zorgvuldig geselecteerde transporteurs of eigen transport.

Bekijk ons assortiment olijfbomen

Voor ons complete assortiment kunt u terecht op deze website of kom vrijblijvend ons verkooppunt bezoeken. U kunt dan onder het genot van een gratis kop koffie of thee heerlijk rondwandelen op ons 11.000 m2 grote verkoopterrein, met oa steeneiken, palmbomen, vijgenbomen, leischermen etc etc.

Kunt u niet de plant of boom vinden die u zoekt? Laat het ons weten en wij gaan voor u zoeken! Bekijk ook onderstaande informatie over de bezorglocatie van onze transporteurs Noord Brabant

U bent van harte welkom bij:
Palmexpert bomen- en planten centrum
Koedijk 9a
8147 RE Giethmen (gemeente Ommen)
0529-457245
06-29530883
info@palmexpert.nl
www.palmexpert.nl

Specialisten in Spaanse en Italiaanse planten.
Aanmelden nieuwsbrief:

Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.


Specialist in Mediterrane bomen en planten

Naast onze palmbomen verkopen wij ook olijfbomen en andere overige exoten.