Online een Heester kopen?

Heesters en struiken zijn niet weg te denken uit een Mediterrane tuin. Ze zorgen niet alleen voor een mooie opvulling in uw tuin maar ook voor een finishing touch. Op Palmexpert.nl vindt u een bescheiden, maar goed aanbod Heesters en struiken. Sommige van onderstaande producten zijn te bestellen in verschillende maten. Dit hebben we duidelijk voor u per product aangegeven zodat u een gewenste maat kunt selecteren.

De heesters en struiken zijn allemaal uit voorraad leverbaar en kunnen dus al binnen enkele werkdagen bij u in tuin staan. Bent u specifiek op zoek naar een plant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste struik of heester wel voor u kunnen leveren.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 1.113 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Wat een geweldig bedrijf met zoveel keuze en prachtige bomen en planten. Had vrijdag 2 Yucca's Rostrata besteld en dinsdags in huis. Wat heel fijn is dat je via Whatsapp zelf je keuze kan maken...
  • Ik ben zeer tevreden met de levering van een prachtige palmboom. Als mijn tuin klaar is zal ik een foto toesturen zodat je kan zien hoe mooi deze boom in het geheel past.
  • Vriendelijke behandeling van klant, er wordt altijd SNEL gereageerd via mail of app. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden zeer correct verpakt voor vervoer wat ook zeer correct wordt uitgevoerd.
  • Zeer tevreden, goede info en service, goede prijs. Nuchter zonder onnodige hinderlijke verkoopblablablabla! Wij zijn zeer tevreden
  • Super mooie olijfboom gekocht bij palmexpert. De boom ziet er zelfs niv beter uit dan op de website. Snelle en vlotte levering.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief