Online een Heester kopen?

Heesters en struiken zijn niet weg te denken uit een Mediterrane tuin. Ze zorgen niet alleen voor een mooie opvulling in uw tuin maar ook voor een finishing touch. Op Palmexpert.nl vindt u een bescheiden, maar goed aanbod Heesters en struiken. Sommige van onderstaande producten zijn te bestellen in verschillende maten. Dit hebben we duidelijk voor u per product aangegeven zodat u een gewenste maat kunt selecteren.

De heesters en struiken zijn allemaal uit voorraad leverbaar en kunnen dus al binnen enkele werkdagen bij u in tuin staan. Bent u specifiek op zoek naar een plant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste struik of heester wel voor u kunnen leveren.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 429 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • s'Ochtends gebeld met Monique en 3 uur later stond ze voor ons klaar om een mooie palm uit te zoeken. Wat een prachtig bedrijf, je kunt zien dat er hier met liefde voor de producten gewerkt wordt. Jammer dat het voor ons zo ver rijden is, het is prachtig om hier rond te lopen. Wat een sortering aan bomen, met recht grootste sortering van Nederland en superaardige medewerkers!
  • Hele goede ervaring, makkelijk om persoonlijk contact te hebben en een gevoel van betrokkenheid. Mooie goed uitziende palm geleverd, lekker vol in het blad en mooi van kleur. Ben erg tevreden.
  • Op de internet is het allemaal goed en duidelijk neergezet!! En zeer klantvriendelijk!! De bezorging is uitstekend!!! Vriendelijke groet. Tanja verwijs
  • Passie voor producten komt goed over en maakt de koopervaring erg leuk. Makkelijk bereikbaar voor persoonlijk advies en geen 'pushy' verkooppraatjes. Ze willen je echt helpen aan de juiste oplossing voor jouw situatie.
  • We zijn bij Palm expert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. Uitleg- en toelichting werden erg duidelijk en bijzonder vriendelijk gegeven.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief