Online een Heester kopen?

Heesters en struiken zijn niet weg te denken uit een Mediterrane tuin. Ze zorgen niet alleen voor een mooie opvulling in uw tuin maar ook voor een finishing touch. Op Palmexpert.nl vindt u een bescheiden, maar goed aanbod Heesters en struiken. Sommige van onderstaande producten zijn te bestellen in verschillende maten. Dit hebben we duidelijk voor u per product aangegeven zodat u een gewenste maat kunt selecteren.

De heesters en struiken zijn allemaal uit voorraad leverbaar en kunnen dus al binnen enkele werkdagen bij u in tuin staan. Bent u specifiek op zoek naar een plant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste struik of heester wel voor u kunnen leveren.

Palmexpert.nl scoort een 9.6 / 10 uit 592 beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Geweldige service! Wederom werd ik binnen 24 uur na mij bestelling gebeld om te overleggen over het bezorgmoment. Vriendelijk, vrolijk en met vakkundig advies. Ik weet jullie een volgende keer zeker weer te vinden!
  • Vorig jaar 2 prachtige fortunei palmen van gekocht, bij levering waren ze boven verwachting mooi, bij vragen over bv verzorging krijg hŔ snel en duidelijk antwoord. Ik ben zeer tevreden over palmexpert
  • Wat een mooi bedrijf met mooie producten en leuke mensen. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer flexibel en klantgericht, fantastische producten tegen een zeer scherpe prijs. Het is heel lang geleden dat ik me zo als klant gevoeld heb.
  • Service zoals service moet zijn. Afspraken worden nagekomen. Persoonlijk contact, aandacht en vriendelijkheid is een enorm pluspunt bij dit bedrijf
  • 6 stuks Trachycarpus fortunei besteld, en geleverd precies zoals op de foto.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief