Heesters / Struiken online kopen en thuis bezorgd

Heesters en struiken zijn niet weg te denken uit een Mediterrane tuin. Ze zorgen niet alleen voor een mooie opvulling in uw tuin maar ook voor een finishing touch. Op Palmexpert.nl vindt u een bescheiden, maar goed aanbod Heesters en struiken. Sommige van onderstaande producten zijn te bestellen in verschillende maten. Dit hebben we duidelijk voor u per product aangegeven zodat u een gewenste maat kunt selecteren.

De heesters en struiken zijn allemaal uit voorraad leverbaar en kunnen dus al binnen enkele werkdagen bij u in tuin staan. Bent u specifiek op zoek naar een plant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste struik of heester wel voor u kunnen leveren.

Palmexpert.nl scoort gemiddeld een 9.6 uit meer dan 200+ beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Mijn ervaring met dit bedrijf was erg goed, ondanks dat het voor mij de eerste keer was dat ik zaken deed met dit bedrijf!!
    Wat mij het meeste opviel, dat de mensen zo correct zijn en doen wat ze beloven.
  • Hele goede ervaring, makkelijk om persoonlijk contact te hebben en een gevoel van betrokkenheid. Mooie goed uitziende palm geleverd, lekker vol in het blad en mooi van kleur. Ben erg tevreden.
  • Op de internet is het allemaal goed en duidelijk neergezet!! En zeer klantvriendelijk!! De bezorging is uitstekend!!! Vriendelijke groet. Tanja verwijs
  • Passie voor producten komt goed over en maakt de koopervaring erg leuk. Makkelijk bereikbaar voor persoonlijk advies en geen 'pushy' verkooppraatjes. Ze willen je echt helpen aan de juiste oplossing voor jouw situatie.
  • We zijn bij Palm expert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. Uitleg- en toelichting werden erg duidelijk en bijzonder vriendelijk gegeven.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief