Exclusieve planten kopen

Op zoek naar exclusieve bomen en planten? Bij Palmexpert vindt u online een prachtig assortiment exclusieve bomen en planten die uw tuin een prachtige Mediterrane sfeer geven. Van Steeneiken en Magnolia tot mooie Pon Pon Olijfbomen en Ilex bonsai. Alle bomen en planten zijn direct uit voorraad leverbaar. Daardoor hoeft u nooit lang te wachten om uw bestelling te ontvangen. Deze kunnen wij bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen.

Hieronder vindt u alle verschillende productgroepen die wij hebben in ons assortiment exclusieve bomen en planten. Klik op een productgroep om alle producten te bekijken. U kunt de bomen en planten online bestellen en betalen met een betaalmethode die voor u het beste schikt. Sinds kort bieden wij ook achteraf betalen aan via AfterPay.

Exclusieve planten

U vindt hier 2 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Exclusieve bomen

U vindt hier 5 verschillende soorten productgroepen

Bekijk het volledige assortiment

Palmexpert.nl scoort gemiddeld een 9.6 uit meer dan 200+ beoordelingen!

Bekijk de klantbeoordelingen een lees wat klanten over ons zeggen.

9.6 van 10
  • Mijn ervaring met dit bedrijf was erg goed, ondanks dat het voor mij de eerste keer was dat ik zaken deed met dit bedrijf!!
    Wat mij het meeste opviel, dat de mensen zo correct zijn en doen wat ze beloven.
  • Hele goede ervaring, makkelijk om persoonlijk contact te hebben en een gevoel van betrokkenheid. Mooie goed uitziende palm geleverd, lekker vol in het blad en mooi van kleur. Ben erg tevreden.
  • Op de internet is het allemaal goed en duidelijk neergezet!! En zeer klantvriendelijk!! De bezorging is uitstekend!!! Vriendelijke groet. Tanja verwijs
  • Passie voor producten komt goed over en maakt de koopervaring erg leuk. Makkelijk bereikbaar voor persoonlijk advies en geen 'pushy' verkooppraatjes. Ze willen je echt helpen aan de juiste oplossing voor jouw situatie.
  • We zijn bij Palm expert geweest, dat was al een feestje op zich. Zoveel mooie planten en enorme keuze. Er werd koffie aangeboden, en hebben vervolgens een prachtige palm uitgezocht. Uitleg- en toelichting werden erg duidelijk en bijzonder vriendelijk gegeven.
Lees alle beoordelingen over Palmexpert.nl
Uitschrijven van de nieuwsbrief